Emniyet Müdürlüğü Ereğli'de Kuş Uçurtmuyor! Bir Haftada 15 Kişi Yakalandı!

Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ereğli'de kuş uçurtmuyor. Son zamanlarda başarılı operasyonları ile adından sıkça söz ettiren Emniyet ekipleri toplumun güvenliği ve suçlularla daha etkin mücadele etmek için denetimlerini sıkılaştırdı.

Emniyet Müdürlüğü Ereğli'de Kuş Uçurtmuyor! Bir Haftada 15 Kişi Yakalandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son bir hafta içerisinde yapılan denetimlere haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs, ifadeden dolayı aranan 7 şahıs, para cezasından dolayı aranan 2 şahıs olmak üzere toplam 15 aranan şahıs yakalandı.

Yapılan denetimlerde 8 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kılıç ve 2 adet bıçak ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Zehir Tacirlerine ve Kullanıcılarına Göz Açtırmıyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği torbacı tabir edilen sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yaptığı beş farklı operasyonda 17 şüpheliye işlem yapıldı.

İşlem yapılan şahıslardan 26,46 gr metamfetamin, 35 adet sentetik ecza hap, 0,75 gr esrar, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kılıç, 8 adet cep telefonu, 5 adet harddisk ve 7 adet flash bellek ele geçirildi

Yapılan işlemlerde 2 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 1 şüpheli tutuklandı. 

Asayiş ve Yunus Ekipleri Nefes Aldırmıyor

Asayiş ve Yunus ekiplerinin yapmış olduğu denetimlerde bir hızlık olayına müdahale edildi, 1 şüpheli suçüstü yakalanırken, ayrıca diğer denetimlerde 2 adet bıçak, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin seç ve suçlularla etkin mücadelesi devam ediyor.

Bakmadan Geçme