En çok ilgiyi görme engelli kedilere gösterdiler

Görme Engelli Bireyler Konya'daki Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti. Bireyler ziyarette özellikle kedilerle yakından ilgilenirken en çok ilgiyi görme engelli kedilere gösterdi.

En çok ilgiyi görme engelli kedilere gösterdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan rehabilitasyon merkezlerinden biri olan Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi üyelerini ağırladı.

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi üyeleri ve Akşehir temsilciliğinden gelen görme engelli bireylerle birlikte sahipsiz canları görme ve sevme imkanı buldu.

Bakımevini gezerek yetkililerden merkez hakkında bilgi alan dernek üyeleri, özellikle kedilerle yakından ilgilenirken en çok ilgiyi görme engelli kedilere gösterdi.

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan, Türkiye’nin en büyük ve en modern hayvan bakımevi ve rehabiltasyon merkezlerinden biri olan Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sokak hayvanlarına en güzel şekilde baktığını belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ a ve tüm bakımevi çalışanlarına teşekkür etti. SADETTİN KALECİ

Bakmadan Geçme