• Haberler
  • Güncel
  • En kindar ve sinsi üç burç Sakın onlara yanlış yapmayın… Bedelini ödetiyorlar

En kindar ve sinsi üç burç Sakın onlara yanlış yapmayın… Bedelini ödetiyorlar

Bazı burçlar var ki değil onlarla takılmak aynı havayı bile solumamak gerekiyor. Her şeyden nem kapan kinci burçlar adeta insana hayatı zehir ediyor

En kindar ve sinsi üç burç Sakın onlara yanlış yapmayın… Bedelini ödetiyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bazı insanlara derdinizi anlatamazsınız. Hır gür çıkarır ya da huzursuzluk başlatır. Bu durumda ise insanların tadı kaçar. Üstelik tadınız kaçmakla kalmaz bir de o kişiden zarar görürsünüz. Nasıl mı? Farkında olmadan yaptığınız bir davranıştan dolayı size kin besler ve günü geldiğinde acısını çıkarır. Kimden mi bahsediyoruz? Tabi ki en kinci 3 burçtan…

GÖRÜRSENİZ YOLUNUZU DEĞİŞTİRİN

aksam.com.tr’de yer alan haberde en kinci üç burç şöyle açıklandı:

  • Boğa burcu
  • Başak burcu
  • Yengeç burcu

Akşam’ın derlediği habere göre söz konusu üç burçtan uzak durmak en doğru olanı. Size hayatı zindan edebilirler ve yapılan hiçbir yanlışı unutmazlar. Es kaza bir yanlış yapsanız ömrünün sonuna kadar bunun için kin güdebilirler. Öte yandan intikamını almaları konusunda onlara engel yoktur. Amaçlarına ulaşana ve kinlerini kusana kadar her hamle onlara mubahtır.

Boğa Burcu: Bu kişilerin damarlarına basıldığında ani olarak tepki vermezler. Doğuştan kindar olan Boğa burç grubundaki kişiler, yaşadıkları kötü olayları içlerine atarak biriktirmeye başlarlar. Dolduklarında ise oldukça acımasız olabilirler. Bu nedenle Boğa burcu insanlarının tersine gitmek pek önerilmez. Çünkü kindarlık seviyeleri oldukça yüksektir.

Başak Burcu: Genelde duygusal olarak bilinen Başak burçları, incitildikleri zaman epeyce kindar olabilirler. Olaylara anında tepki vermeseler de, doğru zamanda acımasız yanlarını ortaya çıkartabilirler. Yaşanan kötü olayları unutmuş gibi yapabilen Başak burcu insanları, doğru anı yakaladıklarında öfkelerini ortaya çıkartırlar.

En kindar ve sinsi üç burç Sakın onlara yanlış yapmayın… Bedelini ödetiyorlar

Yengeç Burcu: Duygusal olarak bilinen Yengeç burçları, kendisine yapılan kötülükleri asla unutmaz. İntikam almayı oldukça seven Yengeç burcu insanları, doğru zaman geldiğinde oldukça acımasız olurlar. Kindarlığı en üst seviyelerde yaşayan Yengeç burç grubundaki insanlar, kötülük yapan insanların burnundan getirene kadar rahat uyku uyuyamazlar.

BOĞA, BAŞAK VE YENGEÇ BURÇLARI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Boğa burcu, toprak elementine ait bir burçtur ve yönetici gezegeni Venüs'tür. Sabırlı, güvenilir ve pratik bir doğaları vardır. Lüks ve güzellikten hoşlanırlar, güvenlik ve maddi istikrar önemlidir. Sıkı çalışırlar ve hedeflerine odaklanırlar. Ancak bazen sabit fikirli olabilirler.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Başak burcu, toprak elementine ait bir burçtur ve yönetici gezegeni Merkür'dür. Analitik, detaycı ve düzenli bir yapısı vardır. Eleştirel düşünce yetenekleri yüksektir ve mükemmeliyetçi bir yaklaşımla çalışırlar. Sağlık, hijyen ve düzen konularına önem verirler. Yardımsever ve pratik insanlardır, ancak zaman zaman aşırı eleştirel olabilirler.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz): Yengeç burcu, su elementine ait bir burçtur ve yönetici gezegeni Ay'dır. Hassas, duygusal ve koruyucu bir doğaya sahiptirler. Aile bağlarına önem verirler ve evleri onlar için güvenli bir sığınaktır. Yaratıcı, empatik ve duygusal zekaları yüksektir, ancak zaman zaman aşırı duygusal tepkiler gösterebilirler.

Kaynak: aksam.com.tr, görsel kaynak: freepik.com, Derleme: hakimiyet.com * Mücahit Dere

Bakmadan Geçme