• Haberler
  • Konya
  • Konya'da kumar oynayanlara ağır fatura: Polis affetmedi!

Konya'da kumar oynayanlara ağır fatura: Polis affetmedi!

Konya'da polis ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği denetimde 22 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Şahıslara toplam 255 bin 288 TL idari para cezası uygulanırken, iş yeriyle ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Konya'da kumar oynayanlara ağır fatura: Polis affetmedi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynanmasının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen denetimlerde bir iş yerinde 22 kişinin kumar oynadığı belirlendi.

Konya'da kumar oynayanlara ağır fatura: Polis affetmedi!

22 KİŞİYE İDARİ PARA CEZASI

Polis ekiplerince yapılan işlemlerde, kumar oyununda kullanıldığı değerlendirilen paraya el konuldu. Kumar oynadığı tespit edilen 22 kişiye toplam 255 bin 288 TL idari para cezası uygulandı.

Konya'da kumar oynayanlara ağır fatura: Polis affetmedi!

BİR ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM

Olayla bağlantılı olarak bir şüpheli hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!