Erdoğan'dan müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz' dedi.

Erdoğan'dan müjde üstüne müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elektriğe Nisan ayından itibaren indirim geleceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdiden iki ayrı müjdeyi paylaşalım. Birincisi elektrikte tüm abone gruplarından nisandan itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. İkincisi, sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.”  şeklinde konuştu. 

“Koruyuculara da müjde”
Güvenlik koruyucularına müjdesi olduğunu açıklayan Erdoğan, “Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. Emekli oldukları için aylıkları düşük kalan yaklaşık 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık.” sözlerine yer verdi. 

“Togg 177 bin sipariş aldı”
Pazartesi Togg’un yöneticileri misafir olacağını söyleyen Erdoğan, “Pazartesi günü Togg yöneticileri misafirimiz olacak. Yapamazsınız dedikleri, fabrikası yok, üretim yok dedikleri, atmadık çamur bırakmadıkları Togg, 177 binin üzerinde ön sipariş aldı. Bu tablo gerçek anlamda ilk yerli otomobilimize milletimizin samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor. Her başarının ardından bir emek, büyük bir sabır, büyük bir gayret var. Fabrikanın açılış töreninde üretilecek ilk Togg'a talip olduğumuzu söylemiştik, pazartesi günü aramızı teslim alacağız.” ifadelerine yer verdi. 

 

Bakmadan Geçme