Ereğli bağrına basıyor

CHP'nin 28'inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, aralıksız olarak devam ettiği esnaf ziyaretlerinde esnafın sevgisi ve yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

Ereğli bağrına basıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Ereğli’nin sevilen iş insanı ve CHP 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Halil Ercan, CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş ve yönetimi, CHP’nin 28’inci dönem Konya Milletvekili Adayı Tevfik Fikret İvgen, Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Yusuf Alagöz ile birlikte esnaf ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor. 

Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Ercan, tüm çabasının Ereğli için olduğunu ve mücadelesini de o yönde verdiğini kaydetti. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’ye  destek isteyen Ercan, ülkeye huzuru ve adaleti Kılıçdaroğlu’nun getireceğinin de altını çizdi.
Esnaflar gösterdiği yoğun ilginin yanında seçilebilecek sırada Ereğli'yi temsil edecek kişinin Halil Ercan olduğunu sürekli olarak dile getirerek, Ercan'ı destekleyeceklerini belirttiler.  HAKKI VADİ

Bakmadan Geçme