Ereğli Belediyesi depremde zarar gören minareyi onardı

Konya'nın Ereğli Belediyesi, Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören Belkaya Yeni Cami minaresinin onarım çalışmalarını tamamladı.

Ereğli Belediyesi depremde zarar gören minareyi onardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Ereğli Belediyesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Belkaya Yeni Cami minaresini onardı. Belediye ekipleri ayrıca depremde hasar gören evlerin onarım çalışmalarını da sürdürüyor.
Belkaya’da devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Ülkemiz büyük deprem felaketleriyle sarsıldı. Millet olarak tasımız, tarağımız, neyimiz varsa deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yardım elimizi uzattık. Ereğli Belediyesi olarak da tüm imkanlarımızı seferber ederek destek verdik. Ayrıca Belkaya Mahallemizde de hasar gören evlerin yapımına derhal başladık, hızla devam ediyoruz bunun yanında da hasar gören Belkaya Yeni Cami minaresinin yapım çalışmasını tamamladık. Felaketler gelir geçer. Allah’ın izniyle her şeye çare buluruz, her engeli aşarız. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Her zaman hemşerilerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Yorumlar 1
Ereğlili 19 Nisan 2023 04:31

Minare 5.3 büyüklüğünde, Niğde Bor obruk mevkinde meydana gelen depremde zarar gördü.

Bakmadan Geçme