Fahrettin Yokuş 'tan gazetemize ziyaret

14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek olan genel seçimde, Konya'dan 2. sıradan milletvekili adayı olan Fahrettin Yokuş gazetemizi ziyaret etti. Yokuş, 'Bizden öncekilerin yaptığı gafletlere düşmeyeceğiz. İttifak olarak bundan sonraki süreçte liyakat bizim kırmızı çizgimiz olacak.' dedi.

Fahrettin Yokuş 'tan gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ile bir araya gelen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya’nın, sorunlarını etkin bir şekilde mecliste dile getirdiklerini anımsatarak Konya’yı hak ettiği standartlara yükselteceklerini ifade etti. 
Yokuş,” Konya’nın ve Konyalının hakkını mecliste en etkin şekilde savunmaya çalıştık. Konyalının bize verdiği her bir oyun vebali olduğunun bilincinde olarak çalışmaya gayret ettik. Konya’nın sorunlarını ve sıkıntılarını her gün meclis kürsüsünden avazımız çıktığı kadar anlattık. Bugün geldiğimiz noktada halkımızın teveccühünü yakalamış durumdayız. Allahın izniyle en iyisi için Konya’nın ve Konyalının hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Hakimiyet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklara çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme