FAST Limiti 50 Bin TL'ye Çıkarıldı!

Bankaların 7/24 hızlı transfer uygulaması FAST limiti alınan karar doğrultusunda 50.000 TL'ye çıkarıldı.

Son yıllarda bankacılık uygulamaların üzerinden pratik ve hızlı hale getirilen para transferi işlemleri FAST ile daha güvenilir ve kolay şekilde gerçekleşiyor. Merkez Bankası paylaştığı son veri ile FAST sistemini kullanan bireysel ve kurumsal abonelerin artık alt limit olarak 50.000 TL üzerinden gönderi yapabilmesi mümkün hale gelecek.

Karekod Uygulaması ile Anında 50 Bin TL Aktarılacak!

İşlem başına uygulanan limit tercihinin güncellendiği haberi Merkez Bankası tarafından yılın son günlerine özel paylaşıldı. İşlem başına en fazla 50.000 lira gönderebilme fırsatı sunuldu.

FED karekod uygulaması üzerinden yapılacak iş yeri ödemeleri için ise alınan bu kararın dışında tutularak iki kat artırıldı. FAST işlemleri güncellenmeden önce işlem başına 20.000 lira gönderme fırsatı sunuyordu.

İş Yeri Ödemeleri için Karar Esnetildi!

Alınan son karar ile 20 bin TL yerine 50 bin TL gönderebilmeyi mümkün hale getiriyor. Öte yandan kurumsal banka hesabı kullanıcıları kamu ve özel bankalar üzerinden yapacakları iş yeri ödemelerinde 100.000 TL para transferi işlemlerini sorunsuz şekilde tamamlayabilecek.

 

Bakmadan Geçme