• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe ile Anlaşma Sağlayacak: Beşiktaş Oyuncusu Artık Sarı Lacivertli Takımda Olacak!

Fenerbahçe ile Anlaşma Sağlayacak: Beşiktaş Oyuncusu Artık Sarı Lacivertli Takımda Olacak!

Fenerbahçe Süper Lig şampiyonluk şansını elden bırakmak istemiyor.

Fenerbahçe ile Anlaşma Sağlayacak: Beşiktaş Oyuncusu Artık Sarı Lacivertli Takımda Olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ara transfer zamanında, Beşiktaş’ın gol kralı oyuncusunu kadrosuna alacak. Fenerbahçe’nin transfer haberleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Beşiktaş’ta forma giyen Wout Weghorst, attığı goller sayesinde lige damga vurmayı başarmıştı ve artık Sarı lacivertli takımda forma giyecek.

Sarı lacivertli takımın transfer haberleri

Burnley takımında yer almak istemeyen oyuncu Wout Weghorst’u Fenerbahçe kendi takımına almak için menajeri ile görüşme gerçekleştirdi.

Weghorst ise Türkiye’de tekrardan forma giyme düşüncesine sıcak bakıyor. Fenerbahçe gol kralı oyuncuyu ikna etti ve takımında çubuklu forma giydirmek için bekliyor.

Hollanda asıllı Wout Weghorst, Geçen sezonun birinci yarısında Beşiktaş’a kiralanmıştı. Beşiktaş takımında forma giyerek yapılan 18 maçta 13 gol atan oyuncusu ikinci sezonda ise Manchester United takımına kiralanması gerçekleştirildi.

Yeni sezon başında ise Almanya Bundesliga ekibinden olan Hoffenheim takımına kiralanmıştı. Yeni evinde ise 14 maçta 4 gol ve 1 asist yapan 31 yaşındaki oyuncu bu takımda mutlu olmadığını belirtti.

Bakmadan Geçme