Fibabanka ETS'de Konaklama Bedelini Ucuzlatıyor: 10 Bin TL Faizsiz Kredi ile Fırsatlar Sürüyor!

Fibabanka alış gidiş kredisi kampanyasını başlattı. ETS Tur ile yapılacak otel rezervasyonları faizsiz 10.000 TL kredi ile destekleniyor.

Fibabanka ETS'de Konaklama Bedelini Ucuzlatıyor: 10 Bin TL Faizsiz Kredi ile Fırsatlar Sürüyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kartsız ve çok taksitli konaklama fırsatı sunan Fibabanka ETS tur anlaşması ile alışveriş deneyimini avantajlı hale getiriyor. 10.000 TL'ye kadar yapılacak tüm rezervasyonlarda faizsiz 3 taksit fırsatı sunan firma banka 30.000 TL'ye kadar yapılacak rezervasyonlar için %1,99 gibi düşük faizli ve 12 ay varan taksitli kredi kullanım fırsatı sunuyor.

Fibabanka ile Ucuza Konaklama Kampanyası!

Tatil planını ucuza getirecek olan bu özel teklif ve Fibabanka müşterilerine açık hale getirildi. Fibabanka alışveriş kredisi ile yapılacak tüm internet harcamalarında limit istendiği gibi kullanılabilecek.

Fibabankanın sunduğu bu faydadan yararlanmak isteyenlerin banka müşterisi olması yeterli oluyor. İnternet üzerinden yapılacak otel rezervasyonları “ödemeyi tamamla” butonuna tıklandığı anda Fibabankanın alıp gidişi kredi seçeneği ile aktif hale gelecek.

Kampanya Şartları Nedir?

Başvuru tamamlandığı anda kredi tutarı ETS Tura aktarıldıktan sonra alışveriş tamamlanabilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi alabilmek Fibabank'a ETS tur alışveriş kredisi kampanyasına başvuruda bulunabilmek için müşteri hizmetleri hattı ile iletişime geçilebilir.

 

Bakmadan Geçme