Fiyatı Altınla Yarışıyordu Dibi Gördü!

İklim krizinin etkilerinin derinden hissedildiği ayçiçek yağı fiyatları resmen tavan yaptı. Artan masrafların imdadına o market yetişti.

Fiyatı Altınla Yarışıyordu Dibi Gördü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Market kampanyaları ile dev indirime giren ayçiçek yağı ürünleri CarrefourSA marketlerde ucuza satılmaya başladı.

Yüzlerce gıda ürününde başlattığı dev yıl sonu kampanyaları ile öne çıkan Carrefoursa market bu kez her evin temel gıdası ayçiçek yağında sürpriz indirim dönemini başlattı.

Zeytinyağı ve ayçiçek yağında başlayan hızlı fiyat artışı stok yetersizliği ile beraber krizi katılıyor. Bu durum vatandaşların cebine yük oluşturuyor. Carrefoursa market 3 al 2 öde kampanyaları yıl sonuna kadar geçerliliğini koruyor.

3 Al 2 Öde Kampanyası Başladı!

Zeytinyağı ve ayçiçek yağı bu dönemde cazip fiyatlarla bütçeyi dengeliyor. Artan maliyetlere inat elindeki stokları eritirken vatandaşın cebini destekleyen Carrefoursa market 3 adet ayçiçek yağı alana 2 adet fiyatı öde kampanyası ile avantajı ikiye katlıyor.

Kampanyalı Dönemde Yağın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Carrefoursa market resmi internet sitesi üzerinden satışı yapılan 1 litre ayçiçek yağı 42,50 TL'den başlıyor. 3 adet 1 litre ayçiçek yağı ekleyenler yalnızca 2 adetin fiyatını ödüyor. Bu sayede 127,50 TL olan ayçiçek yağının fiyatı 3 al 2 öde kampanyası sayesinde 85 TL'ye kadar geriliyor.

 

Bakmadan Geçme