Gelecek Partisi Konya İl Başkanını seçti

28. Dönem Konya Milletvekili seçilen Hasan Ekici'nin yerine Başkan Vekili olan Ahmet Arslan getirildi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanını seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuruluşundan bu yana Konya il başkanlığını yürüten Hasan Ekici'nin milletvekili olmasının ardından yerine Ahmet Arslan getirildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin yeni Konya İl Başkanı Ahmet Arslan’a yetki belgesini takdim etti. Gelecek Partisi Genel Merkez binasında düzenlenen 35. il başkanları toplantısının ardından, Davutoğlu çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Atamanın ardından, İl Başkanı Arslan yaptığı açıklamada: “Konya İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdi eden Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, bu süreçte katkı ve desteklerinden ötürü Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Ünal’a, Kuruluşundan bu güne büyük emeği olan milletvekilimiz Hasan Ekici ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

Arslan: Geleceğin Türkiye'si için çalışmaya devam edeceğiz

Yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirten Arslan, "bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da geleceğin Türkiye'si için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 

Ahmet Arslan Kimdir?

1976 yılında Konya'da dünyaya geldi. İlköğretimini Meram Şükrü Doruk ilkokulda tamamlayan Arslan, Konya Gazi lisesinden 1993 yılında mezun oldu. Selçuk Üniversitesi inşaat bölümünde önlisans ve Anadolu Üniversitesi işletme fakültesinde lisans eğitimini tamamlayan Ahmet Arslan, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dalında tezli yüksek lisans eğitimi aldı.

Arslan'ın Sosyal Medya ve Demokratik Katılım konulu yayınlanmış makalesi ve Gençler - Sosyal Medya – Seçimler, adında bir de kitabı bulunmaktadır.

2005 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde vatani görevini tamamlayan Arslan, 2010 - 2012 yıllarında Mar-San Sanayi Sitesi Kurucu Başkanlığı, 2013 - 2018 yıllarında Konya Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Siyaset Akademisi Derneği Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterliği, 2010-2014 yılları arasında Konya'da yayın yapan Selçuklu İpekyolu Gazetesinde de imtiyaz sahipliği görevlerinde bulundu.

 Değişik STK ve Çeşitli Derneklerde Yöneticiliğin yanı sıra 2010 yılından bu yana MÜSİAD üyesi olan Arslan, Kurucu kadrolarında yer aldığı Gelecek Partisi’nde İl Başkan vekilliği ve Siyasi İşler başkanlığı görevini yürüttü. Değişik sektörlerde faaliyet gösteren aile şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Ahmet Arslan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme