Gelecek Partisi'nin Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan, Milletvekili Adayları, il yönetim kurulu üyeleri, Meram İlçe Başkanı Ali Bilgehan Koçak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yeni Meram Sanayi, Gedavet ve Zafer meydanındaki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Arslan, yaşanan ekonomik sıkıntılar ve pahalılıktan dolayı esnafların zor günler geçirdiğini dile getirdi.

Gelecek Partisi'nin Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı esnaflarla buluşmayı sürdürüyor. Bu çerçevede Gelecek Partisi Konya İl Başkan V. Ahmet Arslan ve İl ilçe yönetim kurulu üyeleri esnafları ziyaret etti.

Esnafların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Arslan, Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi durumunda bu sorunların hepsinin çözüme kavuşacağını 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimde halkın artık mevcut iktidarla yollarını ayıracağını dile getirdi.

“Ülkemiz alınan yanlış kararlar ile ekonomik bir sıkıntının içerisine sürüklendi. Zamlar, enflasyon ve düşen alım gücü vatandaşımızın da esnafımızın da belini büküyor. Esnaf bugün sattığı malı yarın sattığı paraya yerine koyamaz halde. Bu da esnafın kepenk kapatma noktasına gelmesine neden oluyor. Esnaf sermayesinin küçüldüğünden şikayet ediyor. Bu anlamda partimiz ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu raydan çıkan ülke ekonomisini yeniden yoluna oturtacak projelere ve yeterliğe ve  devlet tecrübesine sahip. Halkımız da bunu görüyor ve genel başkanımızı gittiği her yerde coşku ile karşılayıp bağrına basıyor. İttifakımıza Konya'da gösterilen teveccühten son derece memnunuz. Gelecek Partisi olarak biz de Konya’dan Millet İttifakı tarafından belirlenen adaylarımıza güçlü şekilde destek veriyoruz. Birlikte başaracağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Türkiye'nin ikinci yüzyılına yakışır hizmetleri hayata geçireceğiz. Dedi Mustafa uğurlu
 

Bakmadan Geçme