Guilherme Sitya'dan DALYA

Guilherme, Gaziantep FK maçıyla beraber yeşil-beyazlı formayla 100. maçına çıkacak.

Guilherme Sitya'dan DALYA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda cumartesi günü saat 20:00'da oynatacağı Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürüdren Arabam.com'da tek hedef galibiyet. Yeşil-beyazlı takımın başarılı sol kanat oyuncusu Guilherme Sitya, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Guilherme: "3 puan istiyoruz"
Gaziantep FK maçının zor olacağını söyleyen Guilherme de, "Gaziantep maçı daima zor oluyor ama bu sefer evimizde oynamanın avantajını kullanacağız. Bu maçtan 3 puan istiyoruz ki lig tablosunda yukarıda kalabilelim. Son hafta takım olarak son dakikaya kadar maçı bırakmayıp çok iyi bir takım ruhu ortaya koymuş olduk" ifadelerini kullandı.

"100 maça ulaşmak güzel bir duygu"


Guilherme, Gaziantep FK maçıyla beraber yeşil-beyazlı formayla 100. maçına çıkacağının hatırlatılması üzerine, "Aslında bunun farkında değildim. Sosyal medyada bir taraftar beni etiketleyince bunu görmüş oldum. 3 senedir buradayım, çok mutluyum. Benim için çok önemli ama daha önemlisi tabii ki de 3 puanı almak, galip gelmek. Onun dışında 100 maça ulaşmak güzel bir duygu" cevabını verdi.
Süper Lig’in zor bir maratondan oluştuğunu kaydeden Guilherme Sitya, “Birçok takım çok kuvvetli. Bizimle birlikte bu maratonda yarışan birçok ezeli güçlü rakip var. Konyaspor da bu güçlü rakipler arasında güçlü bir unsur olduğunu almış olduğu sonuçlarla birlikte gösteriyor. Ligin sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar 3 puanlarla bu yarışta yer almak istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme