Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar deniz ve güneşin tadını çıkarıyor

Güneşli havayı fırsat bilen İstanbullular, Üsküdar sahilinde yaptıkları aktivitelerle kentin karmaşasından uzaklaşarak, doğanın tadını çıkardılar.

İstanbul'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, şehrin en sevilen noktalarından biri olan Üsküdar sahilinde keyifli vakit geçirdi.

Sıcak ve güneşli hava Üsküdar sahilinde yoğun ilgiyle karşılandı. Sabah saatlerinden itibaren aileler, ve arkadaş grupları sahil boyunca yürüyüş yaparken, bazıları ise denizin tadını çıkardı.

Sahildeki kafeler ve çay bahçeleri de ziyaretçi akınına uğradı. Hem denizin manzarasını seyretmek hem de serin bir meltem eşliğinde çaylarını yudumlamak isteyenler, boş masalar bulabilmek için zaman zaman kısa süreler beklemek zorunda kaldılar.

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde de sıcak havanın etkisini sürdüreceğini belirtirken, İstanbul'da hafta sonu keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihlerinin yine sahil bölgeleri olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen İstanbullular, Üsküdar sahilinde yaptıkları aktivitelerle kentin karmaşasından uzaklaşarak, doğanın tadını çıkardılar.

AA

Bakmadan Geçme