Hadim'in eski başkanı tekrardan aday oldu!

Hadim'de 1989 – 1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Mürsel Ayrancı, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyarette bulundu. Ayrancı, Hadim Belediyesi için CHP'den aday adayı olduğunu aktardı.

Hadim’de 2 dönem belediye başkanlığı yapan Mürsel Ayrancı, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti. Mürsel Ayrancı’yı Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu karşıladı. 1989-1999 yılları arasında Hadim Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Ayrancı, Konya’nın Hadim ilçesi için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP), aday adayı olduğunu duyurdu. Vatandaşların isteği üzerine tekrardan aday olduğunu dille getiren Ayrancı, göreve geldiklerinde parti gözetmeksizin herkese eşit oranda hizmet edeceğini belirtti. Ayrancı, “Hadim’deki vatandaşların isteği üzerine tekrardan belediye başkanlığına aday oldum. Seçildikten sonra tüm partililere eşit hizmet vereceğiz. Yalnızca ilçe merkezine değil, tüm mahalle ve köylere hizmette bulunacağız.” dedi. 

Hadim'in eski başkanı tekrardan aday oldu!

“İNSANININ KALKINMASI İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTIK”


Hadim’de belediye başkanlığı yaptığı dönemde tüm mahallere asfalt çalışması yaptığını hatırlatan Mürsel Ayrancı, “İlçede görev yaptığım yıllarda, yolların hiçbir yerinde asfalt yoktu, her yere asfalt çalışması yaptık. İçme suyu sorunu vardı o dönemde, içme su sorununu çözdük. Belediye olarak yapmamız gereken tüm hizmetleri yaptık. Hadim’den köylere giden minibüs hizmetti verdi. Ama o Hizmet şu an kaldırıldı. Yine aynı şekilde Hadim Halk pazarını kurduk. Göçlerin önlenmesi, ceviz üretimine teşvik ettik. Yöre insanının kalkınması için çalışmalar yaptık. Başta da belirtiğim gibi yine seçilirsek halk için çalışacağız.” diye konuşarak sözlerini sonlandırdı. 

Bakmadan Geçme