• Haberler
  • Güncel
  • Hastane randevusu: Gidilmeyen veya Unutulan Randevularda Ne Gibi İşlem Yapılır?

Hastane randevusu: Gidilmeyen veya Unutulan Randevularda Ne Gibi İşlem Yapılır?

Hastane randevunuzu aldınız fakat gidemeyeceksiniz! Gidemediğiniz randevu için ne yapmanız gerekiyor?

Hastane randevusu: Gidilmeyen veya Unutulan Randevularda Ne Gibi İşlem Yapılır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gidemediğiniz randevu için katkı payı alınıyor mu? Cevapları yazımızda bulabilirsiniz ⬇⬇⬇

Almış olduğunuz randevuya gidememeniz durumunda katkı payı ücreti ödemiyorsunuz. Fakat muayene olmaya ihtiyacı olan vatandaşların randevu alabilmesi için; gidemeyeceğiniz randevuyu iptal etmeniz gereklidir. Randevu saatinizden 60 dakika öncesinde randevu iptali yapabilirsiniz.

RANDEVUMU NASIL İPTAL EDEBİLİRİM?

MHRS hastaların muayene için sıra beklemeden işlemlerini elektronik ortamda yapmalarına olanak sağlar. Gidemeyeceğiniz randevunun iptalini de MHRS üzerinden rahatlıkla elektronik ortamda kolayca yapabilirsiniz. Peki randevu iptali nasıl yapılır?

Randevunuzu iptal etmek için 3 seçeneğiniz var:

İnternet Sitesi

Adresine gidin, randevu al butonuna tıklayıp, üyelik bilgilerinizi girip siteye giriş yapın. Sisteme giriş yaptığınızda üst bölümde yer alan “Randevu Geçmişi”ne tıklamanız gereklidir. Bu kısımda geçmiş ve şimdiki randevularınızı görüntüleyebilirsiniz, randevuların sağ tarafında da iptal et butonu bulunmaktadır. İptal et butonuna basmanız durumunda randevunuz iptal olacaktır.

MHRS Mobil

MHRS mobil uygulaması üzerinden de kolaylıkla randevunuzu iptal edebilirsiniz. Öncelikle MHRS Mobil uygulamasını telefonunuza yüklemeli ve uygulamaya giriş yapmalısınız, ardından randevu geçmişi bölümünden iptal etmek istediğiniz randevuyu iptal edebilirsiniz.

ALO 182

Gidemeyeceğiniz randevuyu iptal etmenin bir diğer yolu da 182’yi aramaktır. Alo 182 çağrı merkezini arayıp, çağrı merkezi elemanına bilgi güvenliği adına doğru bilgileri vermeniz durumunda talebiniz doğrultusunda randevunuzu iptal ederler.

 

Bakmadan Geçme