Hayalet kentte çalışmalar bugün de devam edecek: Dikkatli olun uyarısı!

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır yara alan illerden biri olan Hatay'da hasarlı yapıların yıkımı devam ediyor. Yıkımın bugün de devam edeceğini duyuran Valilik, vatandaşların dikkatli olması için çalışmaların yapılacağı yerlerin listesini paylaştı. 

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır yara alan illerden biri olan Hatay’da hasarlı yapıların yıkımı devam ediyor. Yıkımın bugün de devam edeceğini duyuran Valilik, vatandaşların dikkatli olması için çalışmaların yapılacağı yerlerin listesini paylaştı. 


6 Şubat Depremi’nde en fazla hasar alan kentlerden biri olan Hatay’da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yıkım ve enkaz kaldırma işleminin devam ettiği kentte, çalışmalar bugün de sürecek. 


Çalışmalar dolayısıyla vatandaşların dikkatli olması gerektiğini paylaşan Hatay Valiliği, “06.02.2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi sonucu hasar gören binalarda yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam etmektedir.


07.04.2024 (Pazar) tarihi itibariyle aşağıda ekli listede adresleri belirtilen ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları yapılacak olup bina sakinleri istedikleri takdirde enkaz kaldırma çalışmalarına refakat edebileceklerdir.” ifadelerinde bulundu. 

İŞTE YIKIM OLACAK YERLER

Hayalet kentte çalışmalar bugün de devam edecek: Dikkatli olun uyarısı!

Bakmadan Geçme