Mezarlık ziyaretine giden şahıs şok yaşadı

Karaman'da mezarlık ziyaretine giden bir şahıs şok yaşadı. Vatandaşın park halindeki aracı yandı.

Mezarlık ziyaretine giden şahıs şok yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Karaman’da Cumhuriyet Mahallesi, İl Emniyet Müdürlüğü binası yakınında yaşandı. B.Ç. isimli şahıs, mezarlık ziyareti yapmak için 70 ES 462 plakalı aracı ile şehir mezarlığına geldi. Ardından şahıs, aracını yol kenarına park ederek mezarlığa girdi. Bir süre sonra araziden geçen vatandaşlar, aracın motor kısmından dumanların yükseldiğini gördü. Durumun 112 Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi motor kısmından yanmaya başlayan araca müdahale etti. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Polis, plaka kaydından araç sahibinin telefon numarasına ulaşarak olay yerine çağırdı.

Aracının başına gelen vatandaş gördüğü manzara karşısında şok oldu. İtfaiyenin soğutma çalışmalarını izleyen B.Ç., “Mezarlığa dua etmek için girmiştim. Daha 5 dakika olmadı. Aracın yandığını yoldan geçen vatandaşlar görüp haber etmişler” dedi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi. Araç sahibi kimseden şikayetçi olmadığını belirtti. Hafif ticari araç, itfaiye ve polis ekiplerinin ayrılmasından sonra, sahibinin çağırdığı çekici ile olay yerinden kaldırıldı. 

Bakmadan Geçme