Hayati İnanç Kulu'ya Geliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Konferansları Kapsamında Hayati İnanç, Kulu Belediyesi Konferans Salonu'nda, 'Hayata Şiirden Bakmak' başlıklı söyleşiyle ilçe halkıyla buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Şehir Konferansları" kapsamında ünlü şair ve yazar Hayati İnanç, Kulu'da sevenleriyle buluşuyor.

"Hayata Şiirden Bakmak" başlığıyla gerçekleşecek olan söyleşi, Kulu Belediyesi Konferans Salonu'nda bugün saat 19.00'da gerçekleşecek.

Hayati İnanç'ın katılımıyla düzenlenecek olan etkinlik, şairin hayatına şiir penceresinden bakma fırsatı sunacak. Söyleşi, katılımcılara edebi bir yolculuk vaat ederken, Hayati İnanç'ın eserlerine ve yaşam felsefesine dair önemli paylaşımlar içerecek. Şehir Konferansları, kültür ve sanatın yanı sıra toplumsal konularda da bilgi ve deneyim paylaşımını amaçlayan bir platform sunuyor.

Kulu halkı, bu değerli etkinliği kaçırmamak için bugün saat 19.00'da Kulu Belediyesi Konferans Salonu'nda buluşmaya davetli. Hayati İnanç'ın söyleşisi, edebiyatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme