Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring şampiyonası

Türkiye Oryantiring Federasyonu 2022-2023 sezonu faaliyet programı kapsamında Türkiye sezon finalini 29 Nisan-01 Mayıs 2023 tarihleri arasında Burdur ilimizin tarihi, doğası, sanayileşmesi ve iklimiyle meşhur ilçesi Bucak'ın ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Haydar Aliyev Türkiye Oryantiring şampiyonası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin doğal güzellikler içerisinde, Akdeniz Bölgesinin göller yöresinde yer alan, taş’ın aş olduğu kent Bucak’ta salebin ve tarhananın eşsiz tadına bakma fırsatı yakalayacak olan sporcularımız; Keraitae Kremna ve Sia Antik Kentini, İncir Han, Susuz Han, Kargı Kanyonu, Seferyitiği Mağarası, Türklerden önce Bucak çevresi ″Pisidyalılar, Persler, Makedonyalılar, Selefkoslar, Romalılar ve Bizanslıların″ hâkimiyetine girmesi nedeniyle bu devletlerden kalma pek çok tarihi kalıntıları görme, şehri keşfetme ve yöresel lezzetleri tatma imkanına varacaktır.
    Yarışmaya; muhtelif illerimizden 30 kategoride, 84 kulüp, 466 Kadın ve 694 erkek olmak üzere toplamda 1160 sporcumuz başvuruda bulunmuştur. Sporcularımızdan 72 kişi ferdi olarak yarışacaktır.

Bakmadan Geçme