HEM Yılsonu Sergisi Açıldı!

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından yılsonu sergisi açıldı. 

HEM Yılsonu Sergisi Açıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursların, 2023-2024 sene sonu karma sergisinin açılışı ilçe protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Topuz, 413 genel kurs, 23 okuma yazma kursu, 159 Mesleki kurs açıldığını, Seydişehir'de yaklaşık 7 Bin 59 kursiyerin bu kurslardan faydalandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Halk eğitim kursları toplumun her kesimine hitap eden kurslardır. Bu kurslar ile toplumumuzun sosyo-kültürel seviyesi, bilgi ve becerilerini artırmaktadır. Bu kursların hazırlanmasına vesile olan milli eğitim müdürümüz, müdür yardımcılarımız, usta öğreticilerimiz ve sabırla kurslara devam eden kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verilen eğitimin amacına ulaştığını, açılan yılsonu sergisinin bunun göstergesi olduğunu söyleyen Kaymakam Cevdet Bakkal, “emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dönem boyunca ortaya çıkan eserler, el emeği göz nuru olarak çok büyük anlam taşıyor. 1 yıl boyunca bu kurslarımızdan yararlanan kursiyer sayımızın fazla olması, kurslarımızın ne kadar verimli olduğunu gösteriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme