Her gece genç kızın evinin penceresinden taciz 

Denizli'de hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın yaşadığı kabusu sonlandırmak için evden taşınmasına neden oldu.

Denizli'de hemen her gece pencereye gelen tacizci, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi S.Y.'yi kabusu haline getirdi.

Taciz olayı, Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde bulunan bir apartta yaşandı. S.Y., kendisini izleyen bir kişinin olduğunu paniğe kapılarak ailesine haber verdi.

Apart sahibinden yardım isteyen genç kız, güvenlik kameralarını incelediğinde şok yaşadı. Şüphelinin yaklaşık 2 aydır hemen her gece pencerenin önüne gelerek genç kızın odasını izlediği tespit edildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını ev sahibiyle birlikte karakola teslim eden S.Y., yaşadığı korku nedeniyle uyuyamaz hale geldiği için evden taşınmak zorunda kaldı. Tacizciyi belirlemek için çalışmalar başlatıldı.

Olay, genç kızın korkulu rüyası haline gelen tacizin güvenlik kameralarına yansımasıyla daha da çarpıcı bir hale geldi. Şüphelinin hemen her gece gece yarısından önce S.Y.'nin kaldığı zemin kattaki dairenin önüne gelip pencereyi izlediği, ardından panikle uzaklaşıp tekrar gelerek izlemeye devam ettiği anlar, kamera görüntülerinde yer aldı.

Bakmadan Geçme