• Haberler
  • Spor
  • Heyecanla Beklenen Basketbol ING Türkiye Kupası Finali Konya'da

Heyecanla Beklenen Basketbol ING Türkiye Kupası Finali Konya'da

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, maçlara tüm Konya'yı davet etti.

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği Basketbol ING Türkiye Kupası Finali bu yıl Konya'da gerçekleşecek. 
Karatay Spor ve Kongre Merkezi, 16-18 Şubat tarihleri arasında ev sahipliği yapacak olan finalde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko kozlarını paylaşacak.
Yarı final mücadeleleri 16 Şubat Cuma günü başlayacak. İlk yarı finalde Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji saat 18.00'de karşı karşıya gelecek. Ardından, ikinci yarı final müsabakasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko saat 21.00'de sahne alacak.
Final maçı ise 18 Şubat Pazar günü saat 15.30'da gerçekleşecek. Tüm basketbolseverler, bu heyecan dolu organizasyona tanıklık etmek için davet ediliyor.
Basketbol ING Türkiye Kupası Finali biletleri, Biletix ve Ticketmaster Türkiye'de satışta. Spor tutkunları, heyecan dolu mücadeleleri yerinde izlemek için biletlerini temin edebilecek.
BAŞKAN ALTAY TÜM KONYALILARI DAVET ETTİ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Basketbol Türkiye Kupası Finali heyecanı Konya'mızda. Tüm sporseverleri bu büyük organizasyona davet ediyorum" dedi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme