• Haberler
  • Keşfet
  • IQ'ları ile hayran bırakan 7 burç! Einstein, Bezos ve Zuckerberg bu listedeki burçları taşıyor…

IQ'ları ile hayran bırakan 7 burç! Einstein, Bezos ve Zuckerberg bu listedeki burçları taşıyor…

Astrolojide zeka seviyesiyle hayran bırakan burçlar var. Mark Zuckerberg, Albert Einstein ve Jeff Bezos ise bu listedeki dâhilerden sadece bazıları…

Dünyada en zeki olan 7 burç belli oldu. Kimilerini şaşkına çeviren listeden ünlü ve zengin isimlerden dâhilere kadar çok sayıda burç var. Tarih boyunca hep dahi ve zeki isimlerin çıktığı bu burçları taşıyanlardan adeta IQ fışkırıyor.

İşte o 7 burç…

İKİZLER

Mynet tarafından hazırlanan bir haberde ikizler burcu çok yönlü olması nedeniyle en zeki burçlar listesinde ilk sırayı aldığı belirtildi. İkizler burcu insanı, analitik yeteneği ve sosyal zekası sebebiyle birçok şeyin üzerinden gelir. Gelişime açık olan bu kişiler insanların bilgilerinden beslenirler.

AKREPLER

Tutkularıyla bilinen Akrepler aynı zamanda kurnazdır. Bir kişiyi tehlike olarak gördüklerinde onu alt etmek için plan yaparlar. Başarılı olmak için ellerinden geleni ardına koymayan Akrepler zekasını bazen tehlikeli işler için kullanabilir.

BAŞAKLAR

Kusursuzluğu kendilerine bir görev edinen Başaklar ise son derece planlı kişilerdir. Analitik yönleri gelişmiştir, bir olayı derinlemesine inceledikten sonra çıkış yolu ararlar. Bu kişiler çevrelerindeki insanlara yol göstermeyi de ihmal etmezler.

ASLANLAR

Liderlik özellikleriyle bilinen Aslanlar ise adeta hayat boyu başarılı olmak için doğmuştur. Bilgiye aç olan bu kişiler kendilerini en iyi şekilde geliştirirler. Onlar, yüksek zekaları sayesinde mutlaka başarılı olmanın yolunu bulurlar.

KOÇLAR

İş hayatında ya da okul yaşamında planlı ve programlı hareket ederek zirveye koşmayı kendilerine görev edinen Koçlar, her zaman daha iyisi için mücadele ederler.

BOĞALAR

Boğalar, her ne kadar rahatına düşkün kişiler olsa da kısa sürede mükemmeli yakalamak isterler. Onlar, pratik zekaları ile her sorunun üstesinden gelebilirler.

KOVALAR

Kova burcu insanın çok farklı bir zekası vardır. Onlar soğukkanlı olduğu için işler kontrolden çıksa bile durumu kurtarabilirler. Onlar en iyi sonucu alabilmek için mutlaka çabalarlar…

DÜNYANIN EN ZEKİ 10 İNSANI HANGİ BURÇ?

dünyanın en zeki insanlarından bazılarının burçlarına bakıldığında, zeki insanların genellikle İkizler, Kova, Başak ve Akrep burçlarından olduğu söylenebilir. Bu burçlar, genel olarak zeki, meraklı, analitik düşünebilen ve problem çözme yeteneğine sahip insanlar olarak bilinirler.

Dünyanın en zeki 10 insanı arasında yer alan ve burçları bilinen kişiler şunlardır:

  • Albert Einstein: Oğlak
  • Stephen Hawking: Balık
  • Leonardo da Vinci: İkizler
  • Marie Curie: Yengeç
  • Isaac Newton: Oğlak
  • Galileo Galilei: Oğlak
  • Nikola Tesla: Yay
  • Alan Turing: Kova
  • Johann Wolfgang von Goethe: Boğa

Bu kişiler, farklı alanlarda önemli başarılara imza atmış ve dünyayı değiştirmiş kişilerdir. Zekaları, bu başarılarında önemli bir rol oynamıştır.

Bakmadan Geçme