İş adamını başından vurdular, 7 şüpheli yakalandı!

Kapalıçarşı'da saat ve aksesuar ticareti yapan iş adamı Abdülkadir Altuğrul'un Başakşehir'de lüks evinin otoparkında ensesinden tek kurşunla öldürüldüğü olay çözüldü.

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Başakşehir’de 5 Ocak günü meydana gelen kan donduran olayda iş adamı Abdulkadir Altuğrul, yaşadığı evinin otoparkında aracına bineceği sırada, ensesinden tek kurşunla vurularak öldürülmüştü. Yanında ona yardım eden kapıcı ise olay anına birebir şahit oldu ve hemen durumu polise bildirdi. Cinayet Büro dedektifleri konuyla ilgili çalışma başlattı. 

Kan donduran iddialar ortaya çıktı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekiplerince yapılan kamera çalışmalarında şüphelinin kimliği tespit edildi. Elde edilen bilgilerle birlikte iddiaya göre iş adamının yanında uzun süredir çalışan ve sağ kolu olarak bilinen birisi tetikçi tutarak vurdurtmuştu. İddianın devamında ise iş adamının eşinin de olayda bir müdahalesinin olabileceğini değerlendirildi.

İş adamını başından vurdular, 7 şüpheli yakalandı!

İş adamının eşi ve sağ kolu gözaltında

Cinayet Büronun uzman dedektifleri bu tespitler üzerine önceki gün düğmeye basarak operasyonu gerçekleştirdi. Birçok adrese yapılan baskınlarda iş adamının sağ kolu ve iş adamının eşinin de aralarında bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. Öte yandan olay anına dair güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

Bakmadan Geçme