İŞKUR, KPSS'siz Personel Alımına Başladı: İlkokul mezunu 6.505 Personel Alınacak!

İŞKUR, KPSS şartı olmaksızın personel alımı yapacağını duyurdu. 6.5005 kişilik açık kontenjan için temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapacak.

İŞKUR, KPSS'siz Personel Alımına Başladı: İlkokul mezunu 6.505 Personel Alınacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun süredir İŞKUR ilanlarını takip edenler için en az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak. İŞKUR’da kaydı bulunan personelin ilgili pozisyona başvuru yapabilmesi için beklenen istihdam kapısı açıldı.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR’un başvuruya açık hale getirdiği pozisyonlar arasında güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi pozisyonu yer alıyor. Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin silahlı ya da silahsız güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekecek. Vardiyalı çalışma sistemine ayak uyduran adaylar değerlendirmeye alınacak.

Temizlik personeli olarak çalışmak isteyenlerin düzen ve temizlik konularında görev yapacağı yerde sorumluluklarını yerine getirmesi yetecek.

Başvuru Nereye Yapılacak?

Her iki branşta başvuru için İŞKUR’un resmi internet sitesi ya da İŞKUR büroları tercih edilebilecek. Başvuracak adayın sisteme kayıt olduktan sonra İŞKUR’un resmi internet sitesine giriş yapması ve “İş Arayan” bölümünden ilgili ilanı inceleyerek başvurması yeterli olacak.

 

Bakmadan Geçme