• Haberler
  • Ekonomi
  • İslam Memiş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: '2023'te Uyuyanı Artık Kimse Uyandıramaz!'

İslam Memiş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: '2023'te Uyuyanı Artık Kimse Uyandıramaz!'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yılın son günlerine özel fikir ve düşüncelerini sosyal medya platformu üzerinden açıkça paylaştı.

İslam Memiş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: '2023'te Uyuyanı Artık Kimse Uyandıramaz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatırımcıların yakından takip ettiği İslam Memiş'in sözlerinde yer verdiği “2023'te uyuyanlar artık uyandıramaz.” kelimeleri de dikkat çekti.

Küresel ekonomide yaşanan her türlü yeni gelişmeyi Türkiye ekonomisindeki hareketlilikle birlikte değerlendirerek sentezleyen kişisel bilgi birikimi dahilinde yatırımcıya aktaran İslam Memiş yılın son açıklamalarını yapmayı sürdürüyor.

Piyasalar Hareketlendi!

Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu tarafından alınan kararına dikkat çeken Memiş sözlerinde ifade ettiği uyuyanlar kavramı ile de gündeme damga vurdu. Canlı yayına katılan İslam Memiş altın, dolar ve euro gibi değerli kurlara yönelikte açıklamalarda bulundu.

2024’te Yeni Rekorlar Görülecek!

Altının yeni haftaya bir yükselişle başladığını ifade eden Memiş dolar kurundaki rekor seviyeye de dikkat çekti.” 2024 yılı için gram altında 2.500 TL - 2.700 TL hedefim devam ediyor” diyen İslam Memiş yeni yıl ile birlikte yeni rekorların görülebileceğine de dikkat çekti.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme