• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Parti İl Başkanı Ulusoy'dan zehir zemberek sözler!

İYİ Parti İl Başkanı Ulusoy'dan zehir zemberek sözler!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Murat Keçeciler'e sert tepki.

İYİ Parti İl Başkanı Ulusoy'dan zehir zemberek sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zehir zemberek açıklamaların hedefinde bugün Konya’da kameralar karşısına geçerek istifa ettiğini duyuran İYİ Parti STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Av. Murat Keçeciler var.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Keçecilerin kendisini ve partisini hedefe koyarak yaptığı açıklamalar ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Ulusoy, “3 yılda 4 Parti değiştirmiş adam "İYİ Parti'deki arkadaşların kafası karışık" demiş. Bizim kafamız siyasetimiz gibi berraktır. İYİ Parti, parti içi demokrasiyi özümsemiş bir partidir. Bu durumu özümseyemiş ilkesiz insanların   ilkeli siyasetten bahsetmeleri oksimoron içerir. Siyasi partilerde yük taşımayanlar o partiye yüktür. Partimiz yüklerinden kurtuldukça yükselecektir. Ve bu yükseliş Türk Milletinin umudu olacaktır. Her Şey İYİ Olacak.”

İYİ Parti İl Başkanı Ulusoy'dan zehir zemberek sözler!

Bakmadan Geçme