İYİ Partiden emekçilere yüzde 50 zam müjdesi

İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu, 1 Mayıs itibariyle açıklamada bulundu. Siyasi iktidarın ülke ekonomisini getirdiği tabloda emekçilerin sıkıntılarının büyük olduğunu kaydeden Zorlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in işçi, memur ve emeklilere müjdesini paylaştı.

Ocak ayında Siyasi iktidarın emekçilerin sesine kulak vermediğini belirten Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “İYİ Parti olarak ocak ayı için geçerli zam oranının yüzde 55 olmasını teklif etmiştik. Ancak siyasi iktidar emekçinin sesine kulak vermedi. Buradan milletimize sözümüzdür.” şeklinde konuştu.

“GERİYE DÖNÜK YÜZDE 50 ZAM YAPACAĞIZ”
Kayıpların telafi edileceğini vurgulayan Kürşad Zorlu, “Geriye dönük olarak ücretlerinizdeki kayıpları telafi edeceğiz. Öncelikli olarak temmuz ayında geçerli olmak üzere emekçilerimize yüzde 50 zam yapacağız.” dedi. 

“BİZE İNANIN BİZE GÜVENİN”
İşçilere tanınan özlük haklarında iyileştirmeye gidileceğini söyleyen Zorlu şu şekilde konuştu: “Ücret adaletsizliğine maruz kalan tüm kamu emekçilerinin ücretlerinde artış ve özlük haklarında iyileştirme sağlayacak, her çalışanımıza hak ettiği iyi yaşamı garanti edeceğiz. 14 Mayıs’ta İYİ Parti’ye basacağınız her mühür adil ve hakça bir paylaşımında yolunu açacaktır. Bize inanın bize güvenin!”

Bakmadan Geçme