Joe Joyce, Oleksandr Usyk'e meydan okuyor

Joe Joyce, yıllık WBO geçici ağır siklet unvanının resmi sunumuyla onurlandırıldı ve ardından Usyk'e meydan okudu.

Joe Joyce, Oleksandr Usyk'e meydan okuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Londralı Joyce (15-0, 14KO), 24 Eylül’de Manchester, İngiltere’de Joseph Parker’ı on birinci rauntta nakavt ederek geçici WBO unvanını almıştı.

 
2016 Olimpiyat Gümüş madalyası olan Joyce, şimdi Usyk’ zorunlu olarak bekleyen üç boksörden biri. Usyk’in Joshua ile rövanş maçından önce bir numaralı adaydı ve olası bir istisna dışında bir sonraki kazananla karşılaşma fırsatı verilmişti. 
 
Tartışmasız bir ağır siklet şampiyonluk mücadelesinde Usyk ile potansiyel olarak lineal/WBC şampiyonu Tyson Fury (32-0-1, 23KO) ile karşılaşacak. Manchester’ın Fury’si 3 Aralık’ta Kuzey Londra’daki Tottenham Hotspur Stadyumu’nda Derek Chisora ​​ile unvan savunmasında karşı karşıya gelecek
 
Joe Joyce, “Ben WBO’nun geçici üyesiyim. Fury ile savaşacaksa, bu benim tam şampiyonluğa yükseleceğim anlamına geliyor,” diye açıkladı. Joyce, Mart 2013 Dünya Boks Serisi maçında Usyk’e beş raunt sonunda puanla yenilmişti. “Oradan herkese meydan okuyabilirim. O rövanşı yapmayı çok isterim. Harika bir dövüş, sanırım onun kıçını tekmeleyeceğim.” 
 

Bakmadan Geçme