Kabine Emekli için Bir araya Geldi: Emekli Maaş Zammı Açıklandı mı?

Yılın ilk kabinesi bugün bir araya geldi. Saat 14:00'da başlayan kabine toplantısının ardından akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı tarafından açıklama yapılması bekleniyor.

Kabine Emekli için Bir araya Geldi: Emekli Maaş Zammı Açıklandı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kabinenin ana gündem maddesi ise SSK ve Bağ-kur emeklisi olacak. 18 milyonu aşkın emeklinin gözü kulağı bu haberde. Bugün Cumhurbaşkanlığı önderliğinde Beştepe'de toplantı yapıldı.

Toplantının ardından en çok merak edilen konu kabinede ne konuşuldu? Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler “Oran verme imkanım yok. Kabine de konu netleşecek” dedi. Tüm gözler kabineye çevrildi.

Emekliyi Enflasyona Ezdirmeyeceğiz!

Geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli zammına yönelik gazetecilere “Enflasyona ezdirmeme prensibimiz devam ediyor” diyerek güçlü bir duruş sergiledi. Kabinenin bir diğer konusu ise terörle mücadele olacak.

Emekli Maaş Zammı Açıklandı mı?

Öğretmenlerde kabineden çıkacak karardan etkilenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının bitiminin ardından canlı yayınla kamera karşısına geçerek külliyeden vatandaşa seslenecek. 18 milyonu aşkın emeklinin beklediği o zam haberi verildikten sonra karar resmi gazeteye düşüp Ocak ayı emekli maaşına yansıyacak.

 

Bakmadan Geçme