Kadına yönelik şiddete hayır

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Antalya'da düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Çalıştayı'na katıldı.

Kadına yönelik şiddete hayır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl Tuzlukçu Belediyesi’nin de imzaladığı protokol çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Türkiye Kadın Federasyonu Dernekleri işbirliğiyle gerçekleştirilen Çalıştay’da, kadınların sosyal hayatta varlığının artırılmasına dikkat çekildi.

Çalıştayın açılışına; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Amasya Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile 38 belediyeden Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı konuşmada; kadına şiddet ve kadın cinayetleri gibi toplumu derinden yaralayan olayların önlenmesi noktasında ilgili tüm paydaşlar ile ortak akılla hareket ederek çözümler üretmeye çalıştıklarını vurguladı.

Geniş katılımlı Çalıştaya ilişkin görüşlerini paylaşan Başkan Akbuğa da çalışmaları çok olumlu ve verimli bulduğunu belirterek; “Şiddetsiz bir toplum için çalışıyor ve kadına yönelik şiddete HAYIR diyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme