• Haberler
  • Konya
  • Beyşehir TSO'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Beyşehir TSO'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, TOBB ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, 'Gelecekteki vizyonumuzu yeniledik' ifadelerine yer verdi.

Beyşehir TSO'dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kendisini ziyarete gelen Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Meclis Başkan Yardımcısı Hakan Kasapoğlu ve odanın yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Beyşehir ilçesinin ve bölge ekonomisi istişare edildi. Hisarcıklıoğlu yeni seçilen ekibe görevlerinin hayırlı olması temennisini iletti, yeni dönem çalışmaları için başarı dileğinde bulundu.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, güzel ve sükunet içerisinde bir seçimi geride bıraktıklarını aktardı.

Bu süreçte meclis üyelerinin de aralarında olduğu tüm üyelerle hep birlikte yeniden bir kaynaşma fırsatı yakaladıklarını anlatan Akbıyık, ziyaretlerine ilişkin şu ayrıntılara yer verdi:

“Hatalarımızı gördük, gelecekteki vizyonumuzu yeniledik. Tekrar kaldığımız yerden üyelerimizin menfaati doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bugün de Sayın Başkanım bizi kabul etti sağ olsun. İlçemizin sorunları, problemleri ve isteklerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanım zaten desteğini bizden esirgemiyor. Kendilerine üyelerim ve kendim adına teşekkür ediyorum. Rifat Başkanımızı Mayıs ayında yeniden TOBB ailesinin başında görmekten büyük onur duyacağız ve destekleyeceğiz”.

Bakmadan Geçme