• Haberler
  • Güncel
  • Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 68 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 68 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi

Kahramanmaraş'ta yapılan kapsamlı uygulama sonucu çeşitli suçlardan aranan 68 kişi tutuklandı. Birçok kişiye ise ceza kesildi.

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 68 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen geniş kapsamlı bir uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 68 şahıs tutuklandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 20-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyon, il genelinde suçla mücadelede önemli bir adım oldu.

Uygulama kapsamında haklarında arama kararı bulunan 95 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 6 şahıs ve ikamet ile işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 31 kişi olmak üzere toplamda 132 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen aranan şahıslardan 68'i tutuklanırken, geri kalanlar serbest bırakıldı.

Operasyon sırasında 95,65 gram metamfetamin, 496 sentetik ecza, 6 ruhsatsız tabanca ve 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca, trafik ekipleri tarafından trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 30 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 16 araca ise abartı egzozdan dolayı işlem yapıldı.

Bakmadan Geçme