Karabacak gazetemizi ziyaret etti

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz'ü ve Gazetemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Uğurlu'yu ziyaret etti.

KONESOP Başkanı Muharrem Karabacak’ın gazetemiz İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ve İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Uğurlu’yu ziyareti esnasında gerçekleşen sohbette Karabacak, Konya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

“BEDESTEN’DEKİ TARİHİ CANLANDIRMAK İSTEDİK”

 Muharrem Karabacak, Bedesten'de 3 gün boyunca süren alışveriş günlerinin, Bedesten tarihini canlandırmak ve ticareti ön plana çıkartmak için düzenlendiğini söyledi. 
Karabacak, Bedesten festivaline Konya dışından da ilgi olduğunu belirterek, “Konya dışından alışveriş günlerine gelen aileler ile karşılaştık” dedi. Karabacak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a da sohbet esnasında teşekkürlerini iletti. 

Karabacak gazetemizi ziyaret etti

“OKUL SEZONU ESNAFIMIZA, ÖĞRENCİLERE VE VELİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Önümüzdeki eğitim döneminde Konyalı esnafa, öğrencilere ve velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Karabacak, servis ücretleri hakkında bilgi verdi. Karabacak, “Diğer illere bakıldığında hemşerilerimizi ön planda tutarak esnafımızda fedakârlığıyla aldığımız bir karar” şeklinde konuştu.  
 

Bakmadan Geçme