Karaca'dan Konya'daki simit zammına tepki!

Konya'da simit fiyatlarına 27 Temmuz itibariyle 2 TL zam geldi. Konya Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, gazetemize Konya'daki simit fiyatlarına yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir kişilik ailenin bile aylık çay simit gideri 5 bin 400 lirayı bulduğunu söyleyen, Konya Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, “Çayı en ucuzundan 3 tl alsak öğünde kişi başı 2 çay ve 1 simit yese bir kişi, 45 tl kişi başı, 180 tl 4 kişilik bir aile, 5400 tl aylık sadece çay-simitle beslenme durumunda yiyecek gideri. Yani asgari ücretin yarısı. Kira ve diğer giderlere de kalanı nasıl yetiştirsin vatandaşımız” dedi. 

“‘TERÖRLE İŞBİRLİĞİ’ YAFTASI VURARAK GİZLEDİLER” 

Vatandaşa acı bir reçete dayattıklarını belirten Karaca, “Seçim döneminde bu gerçekleri muhalefete "terör işbirliği" yaftası atarak gizlediler ve vatandaşımızın milli duygularını suistimal ederek seçimi aldılar. Ama seçim öncesi "uçan ekonomiden" "milli dayanışma paketi" hazırlayan ekonomi yönetimine geçiş yaptılar ve acı reçeteyi vatandaşa dayatıyorlar” ifadelerine yer verdi. 

“VATANDAŞ SANDIKTA CEZALANDIRACAKTIR”

Kendi lükslerinden taviz vermediklerini belirten Karaca, “Kendi lükslerinden de taviz vermiyorlar. Vatandaşımızı aldatanlar er geç yine vatandaşımız tarafından sandıkta cezalandırılacaktır” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

Bakmadan Geçme