Selçuk Geçer büyük oyunu açıkladı: 'Faiz düşüyor sizi kandırıyorlar, parasal bollaşma olacak'

Selçuk Geçer Youtube kanalında açtığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Geçer insanların kandırıldığını iddia ederek, ''Faiz yükselmiyor, faiz düşüyor sizi kandırıyorlar, parasal bollaşma olacak' dedi.

Selçuk Geçer büyük oyunu açıkladı: 'Faiz düşüyor sizi kandırıyorlar, parasal bollaşma olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı youtube canlı yayınında Gaye Erkan'ın işini iyi yaptığını vurgulayan Selçuk Geçer,  "Gaye Erkan işini olması gerektiği gibi yapıyor, verilere daha dürüstçe yaklaşıyor. Bugün yaşadığımız enflasyon yüzde 100’ün üzerinde kim ne derse desin. Sadece devletin vergilere yaptığı zam yüzde 220 ile yüzde 260 arasında değişiyor bu sene itibariyle. Enflasyon yükselmeye devam edecek. Hafize Gaye Erkan’da çıktı dedi ki: ’Evet enflasyon yükselmeye devam edecek’  Bundan sonraki enflasyon rakamlarında bu daha da yukarı rakamlara evirilebilir. Orta gelir seviyesi fakir gelir seviyesine düşmüş durumda." dedi.

“FAİZ DÜŞÜYOR SİZİ KANDIRIYORLAR, PARASAL BOLLAŞMA OLACAK”
Politika faizi düşük gibi görünürken faizlerin yükseldiğine değinen Geçer,  Ben esas faizlerden bahsediyorum. Kimse politika faizini kullanamıyor bankalar haricinde. Bankaların işine geliyor bu durum. Devletten ucuza al, devlette pahalıya sat, ballı kaymaklı para. Faizler yükselmiyor sizi kandırıyorlar. Faizler düşüyor. Merkez Bankası doğru politikaları uyguladığı sürece faiz düşmeye devam edecek ve parasal bollaşma olacak. İnsanlar krediye daha rahat ulaşacaklar. Bankalar devletten ucuza alp yine devlete pahalı vermek yerine devletten kullandıkları krediyi piyasaya vermek zorunda kalacaklar. Tekrar altını çizerek söylüyorum kredi faizleri yükselmiyor düşüyor. Politika faizi düştükçe aradaki makas kapanacak ve piyasa normalleşecek. Kimse milletin aklıyla oynamaya kalkmasın." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme