Karaca: 'Vatandaş sandıkta cevabını verecek'

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca 31 Mart seçimiyle belediyeciliği hatırlayanlara vatandaşımızın sandıkta cevabını vereceğini söyledi.

Bu seçimde belediyeciliği unutanlara vatandaşların sarı kart göstereceğini belirten DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Seyit Karaca, “31 Mart yerel seçimlerine gittiğimiz son haftada ilçelerimizin tamamında hemşerilerimizle buluşmaya gayret ettik. Son 6 günde yine sahada hemşerilerimizle buluşmaya ve DEVA Belediyeciliğini anlatmaya gayret edeceğiz. Yıllarca gerçek görevlerini unutup son düzlükte belediyeciliği hatırlayanlara vatandaşın sandıkta net cevabı vereceğini gördük. Unutulan Metro projesini, vatandaşını dinlemeden Ankara’da geliştirilen dayatma projelerle, tamamının onayını almadan yıkılan ama yıllardır tek tuğla konulamamış Şükran Mahallesi, Larende Caddesi düzenlemelerinin apar topar başlanıp kaplumbağa hızıyla ilerleyişini gördük. 10 yıldan fazladır sözü verilen ama bir türlü yapılmayan Konya Ray projesinin bir seçim öncesi yeniden hatırlandığını ve az bir kısmının tamamlanabildiğini gördük. Popülist yaklaşımlarla hızla atılan imzalara rağmen yapılamamış ve mezbelelik haldeki Kamyon Garajı esnafının halini yerinde müşahede ettik. Taşınamayan yeni halin yakında taşınacağı hikâyelerini dinledik. Alâeddin Tepesi etrafında tamamlanamayan kazı alanını merak etmeye devam ettik. Raylı sistem ulaşımına 8 kilometre değil 8 adım bile ilave edemeyen, eski tramvayları değerlendirmek yerine çürümeye terk eden beceriksizlikleri yaşadık. Bitirilemeyen çevre yolunun şehir içi ulaşıma yansımaları sonucu artan trafiği sadece makyaj yöntemlerle çözmeye çalışan yaklaşımlara şahit olduk” dedi.

 Karaca:  'Vatandaş sandıkta cevabını verecek'
Karaca İnşallah 31 Mart seçimlerinde hemşerilerimizi DEVA Belediyeciliği ile buluşturmak arzusundayız. Huzurlu bir seçim geçirmemiz dileğiyle tüm hemşerilerimizi DEVA adaylarına desteğe davet ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.     

Karaca:  'Vatandaş sandıkta cevabını verecek'

Bakmadan Geçme