Karaman'da aranan 22 kişi yakalandı

Karaman'da jandarma ekipleri, güvenlik ve düzenin sağlanması amacıyla gerçekleştirdikleri asayiş, uyuşturucu ile mücadele ve trafik denetimlerinde, çeşitli suçlardan aranan 22 şahsı yakaladı.

Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yönetilen denetimler, 2-8 Mart tarihleri arasında yoğun bir katılımla sürdürüldü. Bu süreçte, 8.641 kişi üzerinde yapılan sorgulamar neticesinde, 22 kişinin arananlar listesinde olduğu tespit edildi.

Yakalanan bu kişilerden biri tutuklanırken, trafik denetimlerinde incelenen 2.514 aracın sürücülerinden alkollü araç kullandıkları belirlenen 2 kişinin ehliyetlerine geçici olarak el konuldu. Ayrıca, ehliyetsiz veya gerekli ehliyeti olmayarak araç kullandığı saptanan 2 sürücüye cezai işlem uygulandı ve 20 araç trafikten men edildi.

Denetimlerde ayrıca 1 adet ruhsatsız silah, 2 adet mermi, bir yer altı tarama cihazı, bir dizüstü bilgisayar, bir metre, 15 metre uzunluğunda bir halat, 2 adet el feneri, 2 adet adaptör ve bir sırt çantası ele geçirildi.

Jandarma, bölgede huzur ve güvenin sürdürülmesi için denetim ve uygulamaların kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme