Karaman'da silahla yaralanan hemşire Konya'ya sevk edildi

Karaman'da silahla yaralanan hemşire Konya'ya sevk edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaman'da, görev yaptığı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'nde 24 Ekim'de Hüseyin B. tarafından silahla yaralanan hemşire Emine A. Konya'ya sevk edildi.

Olayın ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan hemşire Emine A. ile (26) şüpheli Hüseyin B'nin tedavisi sürüyor. Emine A'nın geçirdiği ameliyat sonrası bir böbreğinin alındığı öğrenildi.

Sağlık durumu iyiye giden hemşire Emine A'nın Konya'ya sevk edilmesi kararlaştırıldı. Emine A'nın sevk olacağını duyan mesai arkadaşları da Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önüne geldi.

Emine A'nın arkadaşları sedye üzerindeki hemşireye "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Bilincinin açık olduğu görülen hemşire Emine A'yı taşıyan ambulans, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne hareket etti.

Cumhuriyet Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine 24 Ekim'de gelen Hüseyin B, burada görevli hemşire Emine A'yı tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etmek istemişti.

Hüseyin B'nin daha önce de Emine A'ya çeşitli hediyeler vererek arkadaşlık teklif ettiği ancak her seferinde olumsuz yanıtlar aldığı iddia edilmişti.

Şüpheli Hüseyin B'nin, polise verdiği ilk ifadesinde, "Üzerinde 'Sevdam bir nefes gibi çekmezsem ölürüm' yazılı çiçekle Emine A. ile görüşmek için çalıştığı yere gittim. Binanın birinci katında odaları tek tek gezdim. Emine'nin nerede çalıştığını sorup öğrendim. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'nde çalıştığını öğrendim. Buraya çıktım. Beni karşısında görünce arkadaşlık teklifimi ilettim. Kabul etmeyerek bağırmaya başladı. Ben de 'Benden başka kimseye yar olamazsın' diyerek 2 el ateş ettim. Sonra 2 el de kendime ateş ettim." dediği öğrenilmişti.

Bakmadan Geçme