Karatay'da mahalle buluşmaları sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaş buluşmaları kapsamında Yağlıbayat Mahallesi'ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Karatay'da mahalle buluşmaları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin ihtiyaç ve talepleri hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Hasan Kılca, hayatın her anında vatandaşlarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini söyleyerek; “Geleceğin Karatay’ını ilçemiz sakinleriyle birlikte inşa ediyoruz” dedi. Karatay Belediyesi, hem merkezde hem de merkeze uzak mahallelerde sürdürdüğüçalışmalarla hizmet seferberliğine devam eden ediyor. Hizmet belediyeciliği anlayışını Gönül Belediyeciliği ile pekiştirerek vatandaşların her türlütalebinin yerine getirilmesine özen gösteren Karatay Belediyesi, vatandaş buluşmalarına daönem veriyor. Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Yağlıbayat Mahallesi’ni ziyaret ederekvatandaşlarla buluştu. Başkan Hasan Kılca mahalle ziyaretinde, bölge sakinlerinin istek vetaleplerini dinleyerek belediyenin mahalledeki çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE KARATAY’I İNŞA EDİYORUZ

Hayatın her anında vatandaşlarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini aktaranHasan Kılca; ilçe sakinleriyle birlikte geleceğin Karatay’ı inşa etmek için çabaladıklarını söyledi. Kılca; “Her zaman olduğu gibi sahadayız ve hemşerilerimizle bir aradayız. Bizler, insanayatırımı her şeyin üstünde tutuyor ve bu bağlamda bir taraftan rutin belediyecilik hizmetiyleilçemizi imar ederken diğer taraftan insanımızın faydasına olan her şeyde olduğumuzu güçlü birşekilde ifade ediyoruz. Vatandaşa dokunabilmek; sevincini, mutluluğunu, hüznünü ve kederinipaylaşmak  olan,  ihtiyacı  olduğunda  yanında  olabilmeyi   temel alan  Gönül BelediyeciliğiniKaratay’ımızda uygulamaya gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluğu, huzuru ve sağlığıiçin sevdayla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme