Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi, öğrencileri iftarda buluşturmaya devam ediyor

Karatay Kent Konseyi'nin ilçedeki tüm okullara yönelik düzenlediği iftar programları devam ediyor. Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu koordinatörlüğündeki programda faaliyetlerini ve hedeflerini anlatan Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan 'Karatay Kent Konseyi'nin görevi, vatandaşlarımız ile belediyelerimiz arasında bir köprü görevi yürütmektir. Bizler de gençlerimizin yönetime katılımını en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz' dedi.

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi, öğrencileri iftarda buluşturmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin öğrencilere yönelik olarak düzenlediği iftar programları devam ediyor. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu koordinatörlüğündeki programın bu seferki misafirleri, Karatay Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ydi. 
Öğrencilerin yanı sıra okul yönetimi ve öğretmenlerin de katıldığı iftar öncesinde konuşan Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan, davete katılan herkese teşekkür etti. 

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi, öğrencileri iftarda buluşturmaya devam ediyor
Karatay Kent Konseyi ailesinin her geçen gün büyüyen ve önemli başarılara imza atan güçlü bir kuruluş olduğunu kaydeden Abdürahim Arslan şunları dile getirdi; “Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin, kardeşlik duyguların pekiştiğini aydır. Bu vesileyle hepinizin mübarek ayınızı tebrik ediyorum. Kent Konseyi Gençlik Meclisimize bağlı Ortaöğretim Çalışma Grubu’nun ilçemizdeki 29 lisesinde temsilcisi var. Bu temsilcilerimiz okullarda sizlerle sık sık bir araya gelerek sizlerin taleplerini alıyor ve sizlerle istişarelerde bulunuyorlar. Bizler de bunları Karatay Belediye Başkanımızla görüşüp bu isteklerin hayata geçirilebilmesi için bir köprü görevi görüyoruz. Kent Konseyimizin görevi de tam olarak budur. Gençlerin yerel yönetimlere katılımını en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Ortaöğretim Çalışma Grubumuzun ilçemizdeki tüm okullara yönelik iftar programları devam ediyor. Ramazan ayı boyunca da bu programlarımızı yapacağız. Programımıza katılan Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine, öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. 
İftar programı dolayısıyla Karatay Kent Konseyi’ne teşekkür eden Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İhsan Kabul ise şunları aktardı; “İlçemiz ile okulumuzda, Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca öncülüğünde ve Karatay Kent Konseyi’nin koordinatörlüğünde güzel etkinlikleri var. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Hasan Bey’e ve Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme