Karatay Kent Konseyi İsrail Mallarına Yönelik Boykotu Ele Alacak

Karatay Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadim Kudüs Çalışma Grubu, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamları ve İsrail mallarına yönelik boykot çağrısını içeren önemli bir programa ev sahipliği yapacak. Gazeteci ve Yazar Ersin Çelik'in konuşmacı olarak katılacağı program, 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da, geçtiğimiz haftalarda gençlerin kullanımına açılan Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Karatay Kent Konseyi İsrail Mallarına Yönelik Boykotu Ele Alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesi Kent Konseyi, İsrail'in Filistin'de Gerçekleştirdiği Katliamları ve İsrail Malları Boykotu Konularını Ele Alacak.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadim Kudüs Çalışma Grubu, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamları ve İsrail mallarına yönelik boykot çağrısını içeren önemli bir programa ev sahipliği yapacak.

Program, 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da, geçtiğimiz haftalarda gençlerin kullanımına açılan Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Programın konuşmacı konuğu ise Gazeteci ve Yazar Ersin Çelik olacak.

Konuyla ilgili olarak düzenlenecek etkinlik, bölgedeki önemli bir gündem maddesini ele alarak katılımcılara bilgi sunmayı amaçlıyor. Yerel halkın bu konudaki görüşlerini paylaşmasına ve bilinçlenmesine katkı sağlayacak etkinlik, toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. Programa tüm ilgililer davet edildi.

Bakmadan Geçme