• Haberler
  • Konya
  • Karatay yönetiminden Hakimiyet Gazetesine ziyaret: 'Amacımız Konya halkına hizmet'

Karatay yönetiminden Hakimiyet Gazetesine ziyaret: 'Amacımız Konya halkına hizmet'

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Hakimiyet Gazetesi'ne ziyarette bulundular.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Karatay yönetiminden gelen heyeti Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı karşıladı. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaklaşan seçimlere hazır oldukları mesajını verdi. Kılca, “Seçimlere hazırız, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız Konya halkına hizmet etmektir. Halkımız ve partimiz de uygun görürse inşallah Karatay’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Karatay’a hizmet ettiğim için gururluyum.” dedi. 

Karatay yönetiminden Hakimiyet Gazetesine ziyaret: 'Amacımız Konya halkına hizmet'

2019 SEÇİMLERİNDEKİ OY ORANI HEDEFLENİYOR!
Önümüzdeki yerel seçimde Karatay’da büyük bir oy oranıyla tekrardan kazanacaklarını vurgulayan Karatay AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Genç ise, 2019’daki oy potansiyelini tekrardan egale etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Hedeflerinin Karatay’ı daha iyi yerlere getirmek olduğunun altını çizen Mehmet Genç, seçimlere parti olarak sıkı çalıştıklarını bildirdi. 

Bakmadan Geçme