Kartal 3 puana kilitlendi

SPOR Toto Süper Lig'in 34. haftasında 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Alanyaspor ile saat 20.00'de karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına Alanya'da devam ediyor.

34. hafta mücadelesinde Alanyaspor’a konuk olacak olan Konyaspor dün yaptığı idmanın ardından karayoluyla Alanya’ya gitti.

SPOR Toto Süper Lig'in 34. haftasında 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Alanyaspor ile saat 20.00'de karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına Alanya’da devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar bugün burada yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Zorlu deplasmanda sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz ile birlikte sakatlıkları süren Endri Çekiçi ve Muhammet Demir forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Adil Demirbağ ile Uche’nin ise maç kadrosunda yer alacakları ifade edildi. Konyaspor, sezonun kalan haftalarında toplayabildiği kadar puan toplayıp ligi ilk 6’da bitirmeyi hedefliyor. Spor Toto Süper Lig’de sezonun sona ermesine 5 hafta kaldı.

Öte yandan Konyaspor Kulübü, gelecek nesillerin yeşil-beyazlı takıma gönül vermesi adına farklı projelere imza atıyor. Yeşil-beyazlı ekip, eğlenceli etkinliklerle çocukların Konyaspor’a olan bağlığını arttırmayı hedefliyor. Konyaspor, stadyum bölgesinde yeşil-beyazlı forma ile görülen gençlere farklı dileklerini sunup onların hayallerini gerçekleştirdi. Çocuk taraftarlara kurumsal iletişim yetkilileri tarafından stadyumu gezmek, tesislerde futbolcularla top oynamak, istediği futbolcu ile çay içmek ve fotoğraf çektirmek gibi olanakların yazılı olduğu zarf verildi. Zarfta çıkan seçeneğe göre Konyasporlu çocuk taraftarların isteği yerine geldi. Stadyumu ve tesisleri gezerek futbolcuları yakından görme şansı yakalayan çocukların heyecanlı ve mutlu oldukları gözlendi. Büyük mutluluk yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlara, kulüpten çeşitli hediyeler de verildi. Konyaspor’dan konuyla ilgili olarak yapılan paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Yapılan açıklamada, “Gelecek nesiller seninle. Stadyum çevresindeki minik taraftarlarımız, unutamayacakları anlar yaşadı” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme