Keleşoğlu Dualarla Anıldı

Eğitim Gönüllüsü ve Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, vefatının 8. Yıldönümünde Selçuk Ecza deposu ve Musalla mezarlığındaki kabrinde dualarla anıldı.

Keleşoğlu Dualarla Anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever işadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu ebediyete intikal edişinin 8. yıl dönümünde Selçuk Ecza Deposunda ve Musalla mezarlığında (Kız Kulesi yanı) bulunan mezarı başında organize edilen mütevazı bir törenle dualarla anıldı

Musalla Mezarlığında gerçekleştirilen anma törenine Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı M.Sonay Gürgen, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop. NEÜ. Rektörü Prof, Dr. Cem Zorlu, Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Erdal Hamarta, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş,  Keleşoğlu Ailesi mensubu Mustafa Gönül ve akrabaları,  Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm, Ecz. A.Hakan Koru,  Konya Eczacı Odası Eski Başkanları Uzm, Ecz. Âdem Açıkgöz, Uzm. Ecz Cemil Karakap, Uzm Ecz Harun Kızılay,  Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, 64 yıldır Selçuk Ecza Deposunda çalışan ve Personel Müdürü Ali Uyar, Selçuk Ecza Deposu Ankara Bölge Müdürü Süleyman Uyar, Karaman Bölgesi İlçe Belediye Başkanları, Selçuk Ecza Deposu Birim Müdürleri ile çalışanları katıldı.

Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen ; “ 14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever birişadamıydı Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin sekizinci yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

 N.E.Ü Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ise “ Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Vasiyeti üzerine şu anda binlerce öğrenciye burs verilmekte ve Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır. Eğitimdeki hayırseverliğinde en çok hizmeti alan N.E.Ü olmuştur.”dedi.

Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru“ Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu amcamız bizler ve Eczacı meslektaşlarımın her zaman yanında olmuştur. Özellikle Konya Ecza Odası hizmet binasını yaptırarak, Konya’nın en güzel hizmet binasını eczacılara kazandırmıştır. Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı olarak Konya’nın yakından tanıdığı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu vefatının sekizinci yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.” Dedi

Keleşoğlu ailesi adına konuşan Mustafa Gönül “Her zaman gurur duyduğumuz Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nu vefat edişinin 8.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz “ dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise “ Merhum Dr., Hacı Ahmet Keleşoğlu, ömrü boyunca bu ülke için hizmet etti. Hem çalıştı, hem üretti. Hem de kazandıklarıyla ise hayırlar yaparak gönüllere taht kurdu. Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz “ dedi.

 Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin sekizinci yılı anma töreni mezarı başında Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş yaptığı dualarla ve katılan misafirlere gül suyu, çikolata ve şeker ikram edilmesiyle son buldu.

Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun 8. Ölüm yıldönümü programlarına katılan misafirlere öğle yemeği ve lokma ikramında bulunuldu.

Bakmadan Geçme