Kendisini uyaran bekçiyi bıçakladı

Kırşehir'de, gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir mahalle bekçisi, çevreyi rahatsız ettiği iddia edilen kişiler tarafından saldırıya uğradı ve göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kendisini uyaran bekçiyi bıçakladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, gece yarısına yakın bir vakitte, Ahi Evran Mahallesi'nde gerçekleşti. Görevde olan mahalle bekçilerinden biri olan B.Y., mesai sonrası bir arkadaşıyla yürürken, iddiaya göre K.B. isimli şahıs ve iki arkadaşı tarafından alkol alınırken görüldü. Bekçiler, bu üçlüyü çevreye verdikleri rahatsızlık sebebiyle uyarıp oradan ayrıldılar. Ancak, bu grup yaklaşık 500 metre boyunca bekçileri takip etti ve K.B. ile bekçi B.Y. arasında bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine K.B., yanında taşıdığı bıçakla bekçi B.Y.'yi göğsünden yaraladı. Diğer bekçilerin müdahalesiyle saldırgan etkisiz hale getirildi ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri çağrıldı. Ağır yaralanan bekçi B.Y., yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırgan K.B. ve yanındaki iki kişi polis tarafından gözaltına alındı, ancak iki kişi ifadeleri sonrasında serbest bırakıldı.
 

Bakmadan Geçme