• Haberler
  • Ekonomi
  • Kıbrıs Sanatçılı Yılbaşı Otel Kampanyası: Kod ile Rezervasyona 1.000 TL İndirim Kazanmak için!

Kıbrıs Sanatçılı Yılbaşı Otel Kampanyası: Kod ile Rezervasyona 1.000 TL İndirim Kazanmak için!

Yılbaşını Kıbrıs'ın en meşhur otellerinde indirimli olarak geçirmek isteyenler için fırsat ayağa kadar geldi. Kıbrıs sanatçısı yılbaşı otellerinde 1.000 TL indirim kampanyası başladı.

Vodafone'un yılbaşına özel otel indirimi kampanyası indirim kodunu kullanan tüm Vodafone'lular için aktif hale geliyor. Kampanya katılım sağlamak isteyenlerin sadece Vodafone abonesi olması yetecek.

2024 yılına girmeden önce yeni yılı Kıbrıs otellerinde ünlü şarkıcılarla birlikte karşılamak isteyenler için başlatılan bu kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Kampanya dönemi boyunca her hak sahibi en fazla 1.000 TL ekstra indirim kazanacak.

Hangi Sanatçılar Gelecek?

Yılbaşı otelleri Tarkan, Ebru Gündeş, Gökhan Tepe ve İrem Derici gibi sanatçılarla birlikte yeni yıla girecek. Kıbrıs otel kampanyasına katılmak isteyenler Vodafone'da olup Seyahat Yanımda uygulamasını cep telefonuna indirmelidir.

1.000 TL Otel İndirimi Nasıl Kazanılır?

Uygulama içerisinde yer alan Kıbrıs otel bilet satın alma aşamasında KIBRIS1000 indirim kodunu girenler ancak bu faydadan yararlanabilir. Cep telefonu numarasını girerek “kupon kullanmak istiyorum” seçeneğini işaretlemek gerekiyor. Kampanya 10.000 TL ve üzeri bilet satın alımlarında geçerlidir.

 

Bakmadan Geçme